fbpx

Bedankt voor het bezoeken van Babybirthbox.nl!
Mijn naam is Laura Mahespalsingh, althans die achternaam kreeg ik van mijn man. Ik ben 31 jaar en woon in Hengelo Overijssel, Twente dus!
Naast het opstarten van Babybirthbox ben ik vooral ”stayathomemom” van onze 2 kids, Joah Jake en Jazz-Mae Joan. En daar geniet ik volop van.. Meestal dan ๐Ÿ˜‰ Vanuit de liefde voor deze twee ”baby’s” รฉn de wens (en ook gewoon pure noodzaak) om al dat speelgoed en hun dierbare spulletjes netjes en mooi op te bergen, is Babybirthbox ontstaan.

In deze moeilijke tijden een eigen onderneming starten is echt een uitdaging, maar daarom zeker niet minder leuk. Ik breng graag wat extra vrolijkheid en kleur in huis! Met veel aandacht ben ik daarom betrokken bij elk product, waardoor het bijna voelt als een persoonlijk cadeautje van mij wanneer er weer een box af is. Ook vind ik het belangrijk om niet alleen mooie, maar ook duurzame producten te maken van hoge kwaliteit. Producten die lang mee gaan en niet snel aan vervanging toe zijn, waarvan ik de herkomst weet. Daarom werk ik voor mijn boxen alleen samen met Nederlandse producenten en ondernemers, waarvan de meesten ook lokale ondernemers (wat naar mijn mening juist nu nog waardevoller is).

Ik hoop dat je vindt wat je zoekt! Heb je vragen? Neem gerust contact met me op. Ik help je graag!

Liefs, Laura

P.s. Vergeet me niet te volgen op Instagram en Facebook voor nieuwe ontwikkelingen, leuke aanbiedingen en WINacties!

ArabicDutchEnglishFrenchGermanSpanish