Bedankt voor je bezoek aan Babybirthbox.nl!

Mijn naam is Laura Mahespalsingh, eigenaar en creative director bij Babybirthbox.
Als gezin met inmiddels 3 kinderen weten wij het als geen ander. Kinderen verzamelen spullen. Heel veel spullen! Van dierbare “keepsakes” waar je als mama geen afstand van kunt doen tot bergen speelgoed waar je vooral niet de hele dag tegenaan wil kijken. Dit bracht ons op het idee om stijlvolle, gepersonaliseerde opbergboxen te maken die óók nog eens in het interieur passen. Wel zo fijn voor papa en mama.

Toen onze webshop online kwam zaten wij vlak voor de langste Corona lockdown in Nederland. Waar wij eerst van plan waren om de boxen vooral lokaal onder de aandacht te gaan brengen bij verschillende fysieke winkels in de buurt moesten wij het nu over een andere boeg gaan gooien en ons totaal focussen op de online verkoop.

Buiten onze comfort-zone hebben wij onszelf zichtbaar gemaakt op Instagram en onze boxen, met behulp van Influencers, gepromoot. De tijdloze, strakke designs en de ruime keuze aan boxen, soorten letters en kleuren heeft ervoor gezorgd dat Babybirthbox is uitgegroeid tot een unieke “wannahave” voor elke mama of mama-to-be.

We vinden het geweldig om te zien hoe ouders van nu moeite doen om dat ene perfecte en knusse speelhoekje te creëren voor hun kind. We genieten van de creatieve foto’s die we vaak opgestuurd krijgen van het eindresultaat. Of dat nou is in de babykamer, kinderkamer of in de woonkamer, met onze Toyboxen brengen we graag kleur, knusheid, orde én iets persoonlijks in huis.

“Create your own wonderland” – Babybirthbox