“It’s all in the name’’ – Babybirthbox Original

Shop nu alle meubels van Wigiwama!

Maak je babykamer, kinderkamer of speelhoek compleet met de prachtige en stijlvolle kindermeubels en speelbanken van WIGIWAMA!

Bekijk en shop de volledige WIGIWAMA collectie HIER.

Handgemaakt met liefde

Wij zijn ons ervan bewust dat elke box haar eigen persoonlijke verhaal vertelt. Daarom is het belangrijk om aan elke speelgoedkist even veel tijd en aandacht te besteden. Met de hand maken wij de letters (in ons eigen unieke Babybirthbox lettertype) op de box en voorzien wij de onderkant van de deksel van ons Babybirthbox-logo. Dit maakt elke box authentiek en persoonlijk. Wij werken alleen met duurzame materialen van hoogwaardige kwaliteit. Ons hout is voorzien van FSC keurmerk en alle verf is op waterbasis, kindvriendelijk en “non-toxic”.

Handgemaakt

Al onze speelgoedkisten zijn handgemaakt waardoor wij automatisch de beste kwaliteit kunnen garanderen.

Levering

Babybirthbox verzend wereldwijd! Neem contact met ons op voor meer informatie omtrent verzending buiten EU.

Veilig betalen

Betalen kan veilig met Ideal, Creditcard, Billink achteraf betalen of in3 termijnen met IN3.

Klantenservice

Heb je een vraag over het plaatsen van een bestelling of ben je benieuwd naar de status van je reeds geplaatste bestelling? Neem dan contact met ons op via de Whatsapp-button of DM ons op Instagram. Dit is voor ons de snelste manier om je vraag te beantwoorden. Mailen mag uiteraard ook. Wij proberen de e-mail binnen 3 werkdagen te beantwoorden.